• p1020396
  • p1020333
  • poesje2
  • dscf6286
  • 20160618_162220
  • sam_0659
  • _4
  • sam_3279

" Winsey "         - besproken -

geboren: 03-09-2018

geslacht: poesje

kleur: (cream) cameo shaded

ras: brits langhaar

 

Op bovenstaande foto is Winsey precies 3 weken oud, en ook zij begint al een beetje door de tent te waggelen en op hun manier zijn ze zelfs al wat aan het spelen..

 

De volgende foto is bijna een week later en nu kun je toch duidelijk zien dat haar vachtje ook al zo lekker pluizig wordt, ze is echt zo'n meisje-meisje..

Te schattig toch...:)

Dit mooie meisje is hier alweer 5 weekjes oud en zit hèèrlijk met haar koppie in het zonnetje te genieten en te spelen. Een paar keer per dag krijgen ze samen eventjes de vrijheid om eens te ontdekken wat er allemaal buiten de tent te beleven valt. Winsey is ook een heel aanhankelijk poesje dat meteen op mijn stem reageert en dan ook meteen aan komt huppelen, hèèrlijk...

En ook Winsey zit het liefst bij je op schoot, heerlijk kroelen, spelen, bijten want dat ze tandjes hebben dat voel je wel.. (6 weken oud)

Op deze foto is Winsey bijna 7 weken oud, en zie toch eens die mooie warme tint in haar vacht.. Ze is een heerlijk ondernemend poesje, die nu al in de eerste verdieping van de krabpaal klimt en al gauw naar je toe komt rennen wanneer je haar roept..

Wat hèèrlijk toch, wanneer je een broertje hebt om mee te spelen !

En wat fijn dat Wolley en Winsey niet van elkaar worden gescheiden..., zij blijven gewoon gezellig bij elkaar wonen! En ook Winsey heeft vanavond haar eerste checkje bij de dierenarts gehad, en ook zij was een stoere meid hoor, wat een kanjers zijn het toch..

Inmiddels zijn we zo maar weer een week verder en Winsey heeft de kaas ontdekt, tjonge wat is ze daar gek op zeg, hele kleine stukjes leg ik dan neer, en voor je met je ogen knippert is het weg! Om haar niet te veel te verwennen krijgt ze het heel af en toe, maar het is wel grappig om te zien hoor..

Kijk nou toch eens wat een prachtig dametje :)

En op de foto hier onder is Winsey alweer 12 weken oud...

En ook zij heeft inmiddels een heerlijke volle winterjas.. Zij is een erg nieuwschierig meisje, dat meteen even komt kijken wat er voor nieuws te zien is, of dat nu een doos of een papieren tas is..  En ze hebben echt ook die regelmaat, je kunt er de klok bijna op zetten, 's middags kunnen ze een behoorlijk tukje doen. En... ze heeft altijd trek lijkt het wel, wanneer je in de keuken bezig bent, denkt ze vast dat het weer etenstijd is..:)

Laatste Nieuws

12 weken oud (25-11-2018)


Wat worden ze alweer groot..

Lees meer


10 weken oud... (11-11-2018)


De tijd begint te naderen...

Lees meer


8 weken oud.. (29-10-2018)


Wat vliegt de tijd..

Lees meer


Precies 6 weken... (15-10-2018)


Genieten...

Lees meer